Küldetés
Chiesi bemutatása
Chiesi a világban
Stratégiai Partnerek
Gyártás
K+F
Chiesi Alapítvány
Adatkezelési Szabályzat
 
 
 


Legfrissebb híreink

A nemzetközivé válás a Chiesi csoport stratégiájának kulcsa- helyi képviseletekkel immár 21 országban rendelkezik. Ezt a folyamat a '80-as évek végén indult el saját képviseletek alapításával vagy már létező, helyi vállalkozások felvásárlása révén.

A csoport nemzetközi stratégiája továbbra is két fő pilléren nyugszik: a leányvállalatok feladata a csoport piaci részesedésének növelése azokban az országokban, ahol a Chiesi már jelen van. Eközben a magas növekedési rátát felmutató gyógyszer piacokon folyamatosan keressük a hatékony szinergiákat a csoport portfoliója számára.

Saját képviseletekkel rendelkezünk az alábbi Európai országokban: Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Németország, Görögország, Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Csehország, Szlovénia, Románia, Bulgária, Hollandia.

Ázsiában 2007 óta vagyunk jelen: elsőként Törökországban, majd 2008-ban Kínában nyitottuk meg irodánkat.

Emellett további képviseleteink vannak Oroszországban (2006), Brazília , Pakisztán, Marokkó, Algéria, Tunézia és Egyiptom területén. 2009-ben a Cornestone Therapeutics többségi tulajdonának megszerzésével a Chiesi a világ legnagyobb gyógyszerpiacán, az Amerikai Egyesült Államokban is megvetette jelenlétének alapjait.